"Найкращий": Тіна Кароль публічно розповіла про відомого чоловіка

Співачка на концерті розхвалювала Дана Балана.

Українська співачка Тіна Кароль нещодавно виступила на концерті, який відвідала мама молдавського співака Дана Балана. Прямо зі сцени знаменитість розхвалила її сина і сказала, що він найкращий чоловік.

Також Кароль сказала, що Дан Балан - чесний і благородний красень. Після цього знаменитість підійшла до Людмили Борисівни, обняла її і поцілувала.

"Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина... Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні в залі. Людмило, ви красива, надихаєте. Ви народили красеня - благородного, чесного! Браво!" - сказала Кароль.

"Роман" Тіни Кароль і Дана Балана

Обидва артисти були суддями вокального шоу "Голос країни". Тоді вони дуже ніжно і трепетно ставилися одне до одного. Шанувальники відразу ж запідозрили, що у них роман. Артисти всіляко підігрівали інтерес аудиторії нібито до своїх романтичних стосунків. Однак вони ніяк не підтверджували свої стосунки, але і не спростовували.

Зазначимо, Тіна Кароль після смерті чоловіка Євгена Огіра заміжня не була. Вона одна виховує сина Веніаміна, який навчається і живе у Великій Британії.

Нагадаємо, Тіна Кароль заявила, що не буде перекладати свої пісні на українську мову.

Вас також можуть зацікавити новини: