"Що за х*рня?": Ксенія Мішина поскаржилася на сервіс київського спортклубу

Актриса обурена тим, що на ній хотіли заробити грошей.

Актриса Ксенія Мішина поскаржилася на сервіс київського спортклубу. Зірка "Кріпосної" хотіла записати сина на плавання у басейні. Проте виявилося, що це не так просто.

За словами Мішиної, у спортклубі їй повідомили, що вона мусить купити ще один абонемент, проте не для сина, а вже для себе. Менеджер пояснила це тим, що дитині немає 14 років, а тому хтось має бути у басейні із нею.

Мішина була обурена, адже з її сином мав би займатися тренер. Вона не розуміє, навіщо їй купувати абонемент, адже вона не хоче плавати. Актриса додала, що у клубі знаходиться лікар та тренер, тому за дитиною точно є, кому слідкувати.

Мало того, Мішина пояснила менеджеру, що вона не завжди може приходити на тренування сина. У відповідь їй запропонували купити абонемент комусь іншому.

"Скажіть, будь ласка, що це за х*рня?!.. Що це за такий спосіб брати з людей гроші?", - обурилася Мішина у Stories.

Актриса закликала людей не мовчати, коли з них намагаються "вичавити" гроші. За словами Мішиної, усі мають боротися з нечесними правилами. Актриса наголосила, що її обурює, коли заклад відмовляється брати на себе відповідальність за дитину, а ще й хоче збільшити свої прибутки.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина похвалилася сталевим пресом. Шанувальники засипали актрису компліментами.

Вас також можуть зацікавити новини: