"Синець від Потапа": шанувальники ретельно розглянули оголене фото Каменських

Співачка показала фото з Туреччини.

Українська співачка Настя Каменських зараз перебуває в Туреччині. Між концертами зірка встигає трохи відпочити і пофотографуватися в цій сонячній країні.

Цього разу Каменських оприлюднила знімок з готельного номера, вид з якого відкривається на блакитне море. У кадрі Настя позувала в білому роздільному купальнику, повернувшись спиною до камери.

Варто відзначити, що у неї підтягнута фігура. Це й не дивно, адже співачка регулярно займається спортом і дотримується правильного харчування. Нагадаємо, що кілька років тому Каменських значно схудла, і зараз намагається зберегти результат.

Читайте такожСергій Шнуров проговорився, що втретє став батьком

Шанувальники співачки ретельно розглянули її нове фото. Хтось незадоволений тим, що Настя постійно публікує такі відверті знімки, а хтось вважає її і зовсім богинею. 

"Синець на нозі - це від Потапа в ліжку", "Кайфова", "Ти ж хороша співачка, навіщо показувати всім своє тіло?", "Ти буваєш колись одягнена?", "Нова Кім", "Ух, хороша", - пишуть шанувальники в коментарях.

Хто така Настя Каменських

Настя Каменських - це українська співачка, яка здобула популярність, виступаючи в дуеті з Потапом. 10 років пара завойовувала серця глядачів, а потім група розпалася. Потап почав більш активно займатися своєю групою MOZGI, а Настя пішла в сольне плавання під псевдонімом NK. Влітку 2020 року зірка представила свій перший сольний іспаномовний альбом Eclеctica.

У травні 2019 року Потап і Настя Каменських одружилися. Вони живуть у власному приватному будинку під Києвом. По сусідству з ними живуть Юрій Горбунов і Катя Осадча.

Вас також можуть зацікавити новини: