Шнуров зізнався, що знову став батьком / фото sova.ponominalu.ru

Скандальний лідер відомого гурту "Ленінград" Сергій Шнуров зізнався, що знову став батьком. У музиканта народився син.

Про це артист розповів в інтерв'ю kp.ru.

"У мене три кішки, у мене собака, у мене дитина. Прийшов, одних погодував - вже інші жерти хочуть. Мій план на сьогодні повернутися додому, викупати сина і погодувати щиглика. І це найголовніше і наймасштабніше, що в принципі може бути", - поділився Шнуров.

Відео дня

При цьому він не уточнив, коли саме його дружина Ольга Абрамова народила. За даними ЗМІ, Шнуров знову став батьком ще на початку літа. Він тоді раптово поїхав з Петербурзького міжнародного економічного форуму. Передбачається, що причиною такого термінового повернення в Москву могли стати пологи у коханої.

Читайте також"Я б ніколи не відмовилася": Дар'я Трегубова про зйомки в кліпі "Ленінграда"Варто відзначити, що Абрамова четверта дружина Шнурова, а дитина у нього третя. У музиканта від першого шлюбу дочка, від другого - син.

Як раніше повідомляв УНІАН, на прес-конференції Путіна 17 грудня з'явився скандальний російський музикант і журналіст Сергій Шнуров. Він поставив главі Кремля незручне питання.

Артист зазначив, що" найбільш Козирне питання "про Навального залишить своїм колегам, а потім запитав про те,"чому російські хакери цього разу не допомогли Трампу обратися на пост президента".