Любов ненавмисно нагряне: голлівудські романи на знімальному майданчику

Іноді кіно зближує сильніше, ніж здається.

Голлівудські романи часто стають предметом обговорення серед громадськості. Зоряні пари складаються іноді абсолютно несподівано. Доля це чи вдалий збіг обставин - вирішуйте самі.

Раніше ми розповідали про те, які багатодітні сім'ї Голлівуду не перестають дивувати публіку.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Одна з найяскравіших пар Голлівуду багато років радувала шанувальників.

Джолі і Пітт познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Фатальна красуня запаморочила голову акторові, і він не зміг встояти. На той момент Пітт зустрічався з Дженніфер Еністон, але зробив вибір на користь Джолі. Зовсім недавно багаторічний союз розвалився, і все, що пов'язує колишнє подружжя - адвокати та судові тяжби.

Роуз Леслі і Кіт Харрінгтон

Серіал "Гра престолів" не залишив байдужим жодного жителя Землі. 

За історією, яка стала культовою, шанувальники спостерігали, не змикаючи очей. Але схвилював їх не тільки сюжет - несподівано Джон Сноу закохався в "здичавілу". І сталося це в реальному житті теж. Кіт Харрінгтон зробив пропозицію Роуз Леслі і нещодавно актори зіграли весілля.

Джонні Депп і Ембер Херд

Навколо відносин Деппа і Херд зараз розвивається безліч суперечок.

Читайте такожМоніці Беллуччі-57: найясправіші фото секс-символу 90-хПочаток був вельми романтичним - актори познайомилися на зйомках фільму "Ромовий щоденник". Тоді виконавець ролі капітана Джека Горобця був у шлюбі з Ванессою Параді. Але, побачивши розкішну Ембер Херд, не зміг витримати її чари.

Депп і Херд почали жити разом і виглядали досить щасливими. Фінал виявився менш приємним - конфлікти, бійки, судові розгляди і відмова режисерів працювати з Деппом.

Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер

Актори познайомилися на зйомках фільму "Перл Харбор".

Довгий час Аффлек і Гарнер приховували свої почуття, поки не зустрілися знову. Тоді вже стало ясно, що випадковості невипадкові. Десятирічний шлюб голлівудських зірок був вдалим - пара обзавелася трьома дітьми. Але, на жаль, happy end не трапився - Гарнер подала на розлучення через постійні зради Аффлека. Як ви знаєте, зараз актор ніжиться в обіймах своєї екс-коханої - Дженніфер Лопес.

Вас також може зацікавити: