Багатодітні зірки / фото instagram.com/alyoshasinger

Зоряна кар'єра і популярність не заважають вихованню дітей. Багато знаменитих пар України та Голлівуду доводять це своїм прикладом. Ми зробили добірку знаменитостей, які не тільки домоглися успіху в кар'єрі, але і виховують трьох і більше дітей.

Відео дня

Тарас Тополя і Alyosha

Зіркове подружжя виховує трьох дітей: восьмирічного Романа, п'ятирічного Марка і однорічну дочку. Співаки зізнаються, що їхні діти дуже галасливі і пустотливі: сини списали всі стіни в дитячій, тому ремонт відклали до дорослішання дітей. Нагадаємо, що Тарас і Олена разом вже 11 років.

Олена та Сергій Кравець

Зірка шоу "Квартал 95" Олена Кравець є щасливою мамою різностатевих близнюків Вані і Каті. Малюкам виповнилося п'ять років. За словами Олени, двійнята відрізняються за характером: дочка більш задумлива і мрійлива, а ось Син – живчик. Також у ведучої і її чоловіка є старша дочка Маша.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Ця голлівудська пара відома своєю любов'ю до дітей. У Анджеліни і Пітта аж шестеро дітей: три дочки і три сини. Лише троє з них є біологічними дітьми пари. Одного з хлопчиків Анджеліна усиновила в Камбоджі, другого у В'єтнамі, а прийомна дочка родом з Камбоджі. Двоє з рідних дітей Джолі є різностатевими близнюками.

Сніжана Єгорова

Українська ведуча Сніжана Єгорова стала мамою п'ять разів, а також встигла вже двічі стати бабусею. Трьох молодших дітей – дочку і синів – Сніжана виховує одна після розлучення з Антіном Мухарським. При цьому зірка зберегла прекрасну фігуру і активно займається кар'єрою. Старші дочки Анастасія та Олександра народилися в шлюбі з режисером Семеном Горовим. Зараз їм вже понад 20 років. 

Едді Мерфі

Читайте такожВідомі двієчники: голлівудські зірки, які погано вчилися в школіЗірка американських комедій – один з найбільш велелюбних батьків Голлівуду. У Мерфі цілих десять дітей від різних жінок. П'ять дітей народилися в шлюбі з актрисою Ніколь Мітчелл, ще двоє – від двох тимчасових відносин.

У 2006 році актор зустрічався з солісткою групи Spice Girls Мелані Браун. Вона народила дочку від Мерфі, але він не визнавав батьківство, поки його не підтвердив ДНК-тест. З 2012 року Мерфі перебуває у відносинах з моделлю Пейдж Батчер. У цьому шлюбі народилися дочка і син.

Ілон Маск

Підприємець і мільярдер Ілон Маск має шістьох дітей, при чому всі вони хлопчики. Ще один син Маска помер в ранньому дитинстві. Перші п'ять дітей народилися в шлюбі з канадською письменницею Джастін Вілсон: двійнята і трійнята. У 2018 році Маск почав відносини зі співачкою Граймс. Їхній народжений у 2020 році син отримав незвичайне ім'я X Æ A-12. 

Маск приділяє багато сил вихованню своїх синів. Вони ходять в престижну школу для обдарованих дітей. Він вчить дітей креативно мислити, купує їм багато книг і організовує для них різні випробування, наприклад, похід на вихідні.

Читайте також інші Зіркові новини: