Стало відомо, будинки яких зірок знищили та пограбували окупанти (відео)

Через обстріл багато житла не підлягає відновленню, його доведеться відбудовувати заново після завершення війни в Україні.

Повномасштабна війна в Україні почалася 24 лютого 2022 року, коли російська армія вторглася на українську територію і почала бомбити міста. Попри заяви про те, що тут нібито йде "спецоперація", окупанти бомблять мирних жителів і їхні будинки. Від обстрілів постраждало житло деяких відомих українських особистостей. 

Олександр Усик

У будинку боксера у Ворзелі під час окупації оселилися російські загарбники. Про це сусіди повідомили дружину Олександра Катерину. Коли місто звільнили від рашистів, у дворі Усіка виявили гори сміття, зруйновану бруківку та порожні пляшки з-під алкоголю.

Ілона Гвоздьова 

Постраждали від обстрілів окупантів апартаменти хореографа Ілони Гвоздьової. Обійшлося без поранених, оскільки практично відразу після початку повномасштабних бойових дій зірка з сім'єю полетіла за кордон. 

Проте танцівниця зазначила, що руйнування досить серйозні - будинок доведеться відбудовувати з фундаменту.

Ігор Кондратюк

Будинок Кондратюка під Києвом обстріляли прямо в день його народження-14 березня. На своїй Facebook-сторінці шоумен поділився жахливими фотографіями того, як виглядає його сімейне гніздо після обстрілу. Проте, на щастя, ніхто не постраждав. 

"Одне з перших привітань з ювілеєм мені сьогодні "прилетіло" від рашистів. Росіяни-гі**но планети Земля, - потрапили в наш будинок під Києвом. Горіть в пеклі, імперські Безславні безмозкі покидьки! Слава ВСУ! Слава Україні! Смерть російським окупантам!",- заявив Кондратюк, публікуючи знімки свого розбитого будинку. 

Валерій Харчишин

"Цей будинок під Гостомелем - частина мого життя. У ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, які я заробляв. Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї – перебудовував майже все. Нещодавно я побудував поруч будиночок для батьків, які виявили бажання переїхати. Під час затяжної ковід-кризи. На останні гроші. Батьки не переїхали. Не встигли. Для моїх дітей цей будинок - їхній будинок. Їхня Україна.

Вчора (26 березня, - ред) він повністю згорів. Орки потрапили в нього. У моїх дітей тепер немає їх України", - написав фронтмен групи" Друга ріка " на своїй сторінці в Facebook. 

Попри те, що будинок зруйнований, ніхто з сім'ї артиста не постраждав - на щастя, на момент обстрілу російськими окупантами мирного селища, нікого не було вдома. Харчишин вивіз свою сім'ю в перші дні початку повномасштабного вторгнення.

Юрій Фалеса

У будинок українського продюсера в Києві також прилетів ворожий снаряд. Будівля вигоріла повністю, ремонту не підлягає. Обстріл стався в ніч з 16 на 17 березня. 

"Ні вдома, ні офісу більше немає! Всі живі! Що ж, будемо відбудовуватися заново!",- написав Фалеса у себе в Facebook-блозі.

Нагадаємо, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво після 12 років життя в Україні пояснив, чому РФ програє війну

Вас також можуть зацікавити новини: