"Стара бабця": Надія Кадишева "виповзла" на сцену та ошелешила своїм виглядом (фото)

Російська співачка рідко з'являється на публіці, чим лише підтверджує чутки про свою хворобу.

Російська співачка Надія Кадишева, яка не засудила повномасштабну війну в Україні, знову "виповзла" на сцену. Артистка стала рідше давати концерти, але не пропускає пропагандистські заходи, такі як "день РФ", який країна-агресорка відзначала 12 червня.

Під час нового виступу Кадишева приголомшила росіян своїм виглядом. Співачка знову поправилася, через що у неї нібито "зникла" шия. Мало того, під очима Кадишевої помітні мішки.

Кадишева вкотре вийшла на сцену в перуці. Росіянка приховує свою справжню зачіску і все рідше з'являється на публіці без штучного волосся.

РосЗМІ відразу ж почали обговорювати зовнішній вигляд Кадишевої. Видання критикують співачку і пишуть, що вона має вигляд "старої бабці".

Крім цього, одне з видань "пройшлися" по обличчю Кадишевої. Відзначається, що співачку занадто "роздуло", через що у неї практично не видно очей.

Також у ЗМІ обговорюють стан співачки. З чуток, близько року тому вона стала рідше з'являтися на публіці через проблеми зі здоров'ям. В молодості вона перенесла онкологію, крім цього у неї великі проблеми з серцем.

Що Кадишева говорить про війну в Україні

Російська співачка виступала в тимчасово окупованому Криму і відкрито підтримувала кремлівську агресію. На тлі повномасштабної війни, яку РФ розв'язала в Україні, Кадишева не перестала виступати. Вона вітала окупантів 9 травня, також співачка не виступила проти путінського режиму.

Вас також можуть зацікавити новини: