Супермодель в подробицях розповіла, як її у 15 років зґвалтував російський олігарх

Манекенниця викрила бізнесмена через вісім років після його смерті.

Супермодель російського походження Кіра Діхтяр заявила, що, коли їй було 15 років, її зґвалтував покійний олігарх Борис Березовський.

Про це вона у подробицях розповіла в програмі "Андрій Малахов. Прямий ефір", запис якої опубліковано на YouTube.

За словами моделі, те, що трапилося, було пов'язано з її першою роботою в московському агентстві фотографа Олександра Бородуліна. Їй повідомили про зйомки в Англії, привезли у Лондон, заселили в готель та "сказали до певного часу спуститися".

"Спустилася, а там Борис Березовський з охороною. Повинні були поїхати на зйомку, але він відвіз у свою квартиру, де все і сталося. Він зґвалтував мене", – заявила Діхтяр.

Читайте такожЗатриманому за педофілію російському актору пред'явили нове звинувачення"Я дуже голосно кричала. Була незайманою, а його це тільки збудило. Він сказав: "Нічого собі, як мені пощастило!". Потім він викинув мене на сніг, я навіть не знала, як дістатися до будинку", – додала вона.

Вона не розповіла про те, що трапилося, рідним, оскільки боялася, і не звернулася у поліцію. А коли дізналася про смерть Березовського, дуже зраділа: "Такі люди повинні сидіти у в'язниці або не існувати на світі".

Кіра Діхтяр та Борис Березовський: що про них відомо

Модель Кіра Діхтяр на цей час живе та працює в Нью-Йорку. Вона знімається для обкладинок відомих журналів. У 2013 році Діхтяр народила сина від британського режисера Ентоні Хікокса, який старший за неї майже на 30 років. Він кинув манекенницю, коли дізнався про вагітність.

У ЗМІ Кіру Діхтяр ще називають подругою популярної супермоделі Наомі Кемпбелл.

Борис Березовський помер 23 березня 2013 року у своєму будинку під Лондоном. Його тіло виявили у ванній. Поліція встановила, що смерть була не насильницькою. Скоріш за все, бізнесмен вчинив самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини