"Таких дуже багато": Алан Бадоєв висловився про мовчання Софії Ротару

Він наголошує, що співачка вже не буде такою зіркою, як раніше.

Український кліпмейкер та режисер Алан Бадоєв висловився про співачку Софію Ротару, яка до війни часто виступала в РФ та зараз не говорить офіційно про свою позицію. Лише трапляються поодинокі її сторіз у соцмережі на трагічні наслідки обстрілів окупантів. 

Тому Алан вважає, що артистка буде продовжувати мовчати про повномасштабне вторгнення Росії на територію України. 

"Та й не буде від неї вже жодних заяв, напевно. Деякі кумири припиняють для тебе бути кумирами. І не тому, що ти засуджуєш. Хто я? І чому я матиму право раптом обговорити Софію Михайлівну Ротару? Та ніколи в житті я собі цього не дозволю. Але орієнтуватися на її вчинки я теж собі не дозволю. І навіть більше, чи буду я із захопленням слухати цю музику? Трохи магії та сили в ній втратилося", - сказав Алан в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Чоловік додав, що Ротару вже не буде такою великою зіркою, як була раніше. 

"Софія Михайлівна залишилася в тій епосі. Вона не перейшла в нову епоху й уже не перейде. Вона все ж звідти, розумієте? І таких дуже багато – які великі, чудові люди, але у них 50% їхньої суті – це Росія. По-любому. Тому ти або з коренем це вириваєш і кажеш: "Я тут є, спирайтеся на мене. Я робитиму все в цій війні для своєї країни", – або ти думаєш по-іншому", - наголосив Бадоєв.  

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв емоційно звернувся до Ані Лорак, яку колись захищав.

Вас також можуть зацікавити новини: