Таролог відповіла, чи є у Віталія Кличка інша жінка

Експерт зазначила, що мер Києва відчуває до когось симпатію.

Днями мер Києва Віталій Кличко заявив, що розлучається зі своєю дружиною після 25 років шлюбу. Він говорив, що вони давно живуть в різних містах, тому розрив був би логічним завершенням їх стосунків.

Тоді він додав, що зараз його серце зайняте Києвом. Але чи так це насправді - відповіла таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська в програмі "Таня+".

"Серце зайняте Києвом, я це підтверджую. А якщо говорити про жінку, то бачу, що у них є якась симпатія, але я не бачу, щоб у них все було по-дорослому і серйозно", - сказала таролог.

Також експерт відповіла, чи вільне серце брата Віталія Кличка - Володимира. 

"Я не думаю, що у Володимира вільне серце. Карти кажуть, що у нього давно є стосунки", - додала експерт.

Нагадаємо, раніше Наталія Кличко вперше прокоментувала своє розлучення з мером Києва Віталієм Кличком. Вона натякнула на причини розриву стосунків.

"Я вдячна за все, що було на нашому спільному шляху, довжиною 25 років. Наше розлучення - це обдумане, взаємно прийняте рішення. Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися. Ми виростили трьох приголомшливих дітей і залишаємося для них назавжди їх батьками", - написала вона.

Вас також можуть зацікавити новини: