Відома українська співачка розповіла про найдорожчий подарунок від екс-коханого

Тепер вона власниця землі на острові.

Українська співачка Тетяна Решетняк, яка відома за сценічним псевдонімом TAYANNA, розповіла про коштовний подарунок від колишнього. 

Вона зізналася, що три роки тому отримала незвичаний презент від обранця - ділянку землі на Балі. І хоч цю інформацію артистка довгий час приховувала, врешті вирішила розповісти подробиці в програмі "33 запитання від Люкс ФМ".

"Бойфренд просто займається будівництвом на Балі й він мені подарував шматок землі. Але вона у мене є фактично і все", - сказала відверто співачка.

Тетяна додала, що має вже плани на цю землю біля океану, проте ще не знає, коли саме зможе їх реалізувати. 

"Я мріяла з дитинства, щоб у мене був будиночок біля океану. І коли я зароблю багато грошей, я побудую собі там віллу. І буду відправляти батьків на зиму і сама туди приїжджатиму на місяць надихатися. Хочу будинок, куди я буду приїжджати раз на рік на два чи один місяць, писати пісні, писати альбоми,відпочивати з сином і просто перезаряджатися", - наголосила вона.

Нагадаємо, раніше українська співачка Ірина Федишин похвалилася найдорожчим подарунком від чоловіка-продюсера. Він подарував їй новий автомобіль.

Вас також можуть зацікавити новини: