Ведучий родом з Росії пішов воювати за Україну

Олексій Суханов поповнив ряди тероборони.

Відомий ведучий Олексій Суханов, який вів шоу "Говорить Україна", став на захист України. Примітно, що український паспорт чоловік отримав тільки два місяці тому - до цього він мав російське громадянство. 

Про рішення Суханова піти в територіальну оборону повідомляється на сторінці шоу "Говорить Україна" в Instagram.

Відомо, що журналіст до 2014 року жив і працював у Росії. Проте події 2014 року змусили його покинути батьківщину. Для подальшого життя він вибрав Україну, адже "гордий жити в одній країні з мужніми і незалежними людьми". 

Телеведучий повідомив, що вже написав заяву, підписав контракт зі Збройними силами і очікує подальших вказівок.

"Україна сьогодні є символом не тільки честі, а й мужньої боротьби за своє майбутнє. За право на вільний вибір, якою буде Україна, куди буде рухатися, і як буде жити. Мені хочеться, щоб кожен з нас дивлячись на те, що робить український народ, як він відчайдушно бореться за своє право, запитав себе: а на скільки здатні бути мужніми і принциповими ми?

Не просто так гинуть наші солдати, добровольці, все заради того, щоб кожен з нас раз і назавжди зрозумів, наскільки важлива свобода, незалежність, принципова позиція і відстоювання її, від найменших деталей до важливих державних моментів. Заради цього і гинуть, на жаль, не тільки солдати, а й мирне населення, в тому числі і діти", - зазначив Суханов. 

Додамо, що раніше Олексій Суханов працював на таких каналах РФ як "Дождь", ТВ3, РЕН ТВ і в декількох інших виданнях. Останні майже 10 років був ведучим шоу "Говорить Україна". 

Нагадаємо, українські зірки з плакатами заспівали гімн на підтримку нашого народу. У відеоролику артисти співають гімн і тримають в руках заклики зупинити війну, підтримувати українських військових, які героїчно тримають оборону. 

Вас також можуть зацікавити новини: