Як українські зірки відреагували на вибух Кримського мосту

Наші знаменитості не пройшли повз таку подію.

Українці масово почали постити меми після новин про вибух на Кримському мосту. Знаменитості вирішили не залишатися осторонь і теж висловили свою думку.

Андрій Бєдняков

Уродженець Маріуполя намалював картинку моста у вогні і написав: "Упс, а чому іменинник свічки не задуває?"

Це відсилання до того, що днем раніше президент країни агресора Володимир Путін святкував свій день народження. Правда, в цей день майже весь світ бажав йому якнайшвидшої смерті. 

Слава Дьомін

Ведучий "ЛюксФМ" опублікував кадри, зроблені очевидцями після вибуху на мосту. Також Слава написав: 

"Сьогодні гарячий ранок для Кримського мосту. Типу загорілася цистерна. Типу випадково". 

Анна Кошмал

Зірка серіалу "Свати" опублікувала фото зі знімального майданчика. На знімку зображений бус з написом "Телебачення". Вона повідомила, що сьогодні у неї перший знімальний день. 

Також вона оприлюднила листування зі своїм чоловіком, який скинув їй фотографії палаючого Кримського моста і написав: "Це тобі подарунок на перший знімальний день".

Володимир Остапчук

Шоумен, який без гумору не залишає жодну подія, також висловився про те, що трапилося. Він виклав фото екс-президента України Януковича за кермом і написав:

"Фото водія вантажівки, який покурив на Кримському мосту".

Також він склав забавну пісеньку англійською. А відео з пожежею він прокоментував: "Свято вдалося".

Павло Алдошин

Зірка фільму "Снайпер. Білий ворон", який зараз лежить у лікарні після ДТП, також відреагував на події. Він привітав усіх українців з цим святом і наочно показав, як росіяни каверкають інформацію від українських чиновників. 

Вибух на Кримському мосту: вся іформація

Вранці 8 жовтня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Кримський міст пошкоджений. Згідно з офіційною версією окупантів, на мосту вибухнула вантажівка. Так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов заявив, що в результаті вибуху сталося обвалення двох прольотів автомобільного полотна гілки, яка йде з Краснодара в Керч.

Також УНІАН писав, що на відео показали, як виглядає Кримський міст після вибуху.

Вас також можуть зацікавити новини: