На Кримському мосту прогримів вибух 8 жовтня / фото Сергій Братчук

Представник російської окупаційної влади, так званий "глава Криму" Сергій Аксьонов заявив, що у результаті вибуху на Кримському мосту сталося обвалення двох прольотів автомобільного полотна гілки, яка йде з Краснодара в Керч.

Його слова наводять росЗМІ.

"Загорілися цистерни з паливом. Зараз з боку Тамані і Керчі підходять два локомотиви, які розтягнуть палаючий склад. Як тільки буде погашена пожежа, з'явиться можливість оцінити масштаби пошкоджень моста і опор, можна буде говорити про терміни відновлення руху", – заявив він.

"За візуальною оцінкою, одна Автомобільна нитка з Керчі на Тамань ціла. До запуску готова поромна переправа, вона почне працювати відсьогодні. Графік руху повідомимо додатково. Зараз на під'їзді до мосту розгортаються пункти харчування та обігріву для водіїв", – додав він.

Також повідомляється, що президенту РФ Володимиру Путіну вже доповіли про вибух на Кримському мосту, заявив Пєсков. За його словами, Путін "доручив створити урядову комісію".

Вибух на Кримському мосту 8 жовтня: що відомо

Вранці 8 жовтня в мережі з'явилася інформація, що на залізничній гілці Кримського мосту виникла сильна пожежа.

У Національному антитерористичному комітеті Росії заявили, що на Кримському мосту після підриву вантажної машини загорівся залізничний потяг з паливом.