"Відчувала себе головою сім'ї": відома українська співачка розповіла про травми дитинства

Вона зазначила, що її минуле відобразилося на дорослому житті.

Українська співачка Тетяна Решетняк, яка виступає під сценічним псевдонімом TAYANNA, вперше розповіла про травми дитинства. 

Дівчина з багатодітної родини і найстарша серед дітей. Тому їй доводилося з дитинства брати багато відповідальності на себе за життя рідних. Через це у неї є травми, з якими вона пішла до психолога. 

"На моєму характері, звісно, позначилися відголоски минулого. В якийсь період узагалі відчувала себе головою сім'ї. Насправді це травма, із якою працювала потім із психологом. Мені пояснили, що часом буває так: узявши на себе гіпервідповідальність, коли підростаєш, уже в дорослому житті можеш цього боятися, тому що втомилася. І тому мало чого в житті можеш досягти, бо будь-яке досягнення – це відповідальність", - розповіла співачка виданню OBOZ.UA.

Тетяна наголосила, що зараз ситуація змінилася. Вони збираються родиною, мають певні традиції, але тепер коже сам взяв життя у власні руки. 

"У кожної найстаршої дитини у великій сім'ї є така травма відповідальності і з нею треба працювати. Зараз я не беру участі в житті жодного члена своєї родини. Всім пояснила, що більше не буду за когось відповідати, вирішувати, рятувати. В мене своя сім'я, син", - додала TAYANNA.

До слова, про свого брата Мішу Марвіна, який зараз живе в РФ, дівчина говорити не хоче. 

Нагадаємо, раніше відома українська співачка розповіла про складні стосунки її сина з батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: