Віра Брежнєва показала рідкісне фото з дочкою

Співачка зробила акцент на тому, що її дочка вже дуже доросла.

Відома співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час зустрілася зі своєю дочкою Сонею, яка останнім часом живе в Лос-Анджелесі. Артистка спеціально вирушила туди, щоб привітати Соню з днем народження - дівчині виповнилося 22 роки. 

У своєму блозі в Instagram екс-"віагрянка" поділилася деякими кадрами, зробленими в ході святкування. Також вона опублікувала рідкісне фото зі своєю спадкоємицею. 

Віра зазначила, що її дочка Соня вже зовсім не дитина, адже по зросту навіть вища маму. 

"22 роки тому в моєму житті сталося перше справжнє диво. Я народила дочку. Зачекайте, перемотування назад. Я прокинулася, дуже сильно захотіла борщу на сніданок, але раптом відійшли води. І далі вже 22 роки як в тумані", - розповіла Віра Брежнєва.

На спільному фото співачка позувала в чорному вільному класичному костюмі, білій сорочці і чорно білих кедах. Її волосся розпущене і недбало покладене на плечі. Соня з'явилася в кадрі в чорному худі і світлих джинсах. Мама і дочка зворушливо обіймалися і дивилися в камеру. 

Зазначимо, батько Соні Кіперман - перший чоловік Віри Брежнєвої Віталій Войченко. Дівчинка взяла прізвище другого чоловіка мами - бізнесмена Михайла Кіпермана.

Нагадаємо, Меладзе і Брежнєва продають свій особняк в Московській області.

Вас також можуть зацікавити новини: