Брежнєва вийшла заміж за Меладзе в 2015 році / фото instagram.com/ververa

Українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік, композитор Костянтин Меладзе виставили на продаж свою нерухомість у Росії. Йдеться про елітний особняк у Московській області. Про це пишуть росЗМІ, посилаючись на ріелтора, який займається продажем об'єкта. 

У тому, що це саме будинок Брежнєвої та Меладзе, сумнівів немає, оскільки співачка неодноразово показувала кадри звідти у своєму блозі. 

Як відомо, будинок, який Віра і Костянтин виставили на продаж, триповерховий. Він розташований в елітному котеджному селищі "Міленіум парк". Загальна площа особняка - 700 квадратних метрів. За нього зіркове подружжя хоче 299 мільйонів рублів (близько 145 мільйонів гривень). 

Відео дня

Всередині є домашній кінотеатр, сауна, три спальні, величезна світла кухня і їдальня, камін. У дизайні інтер'єру переважають бежевий, коричневий і кремовий відтінки. 

Особняк Віри і Костянтина / скріншот
Особняк Віри і Костянтина / скріншот

Де зараз Віра Брежнєва

Після початку повномасштабної війни артистка покинула РФ. Спочатку вона займалася тим, що грузила гуманітарну допомогу для українців на складах у Польщі, потім поступово повернулася в музику - випустила україномовну пісню і дала кілька концертів.

Ходять чутки, що вона розірвала всі зв'язки з країною-агресором, проте багато шанувальників бачать в діях Брежнєвої тільки бажання утримати любов публіки.

Нагадаємо, у Росії Віру Брежнєву "вирізали" з серіалу "Мажор".

Вас також можуть зацікавити новини: