Віталій Козловський прокоментував чутки про його нетрадиційну орієнтацію

Співак пояснив причину, по якій приховує подробиці свого особистого життя.

Відомий український співак Віталій Козловський, якого раніше продюсував Ігор Кондратюк, різко прокоментував чутки про його нібито нетрадиційну орієнтацію. В інтерв'ю Славі Дьоміну на YouTubе-каналі "Люкс ФМ" Віталій також підкреслив - не виставляє інформацію про своє особисте життя на публіку. 

Дьомін перепитав про чутки щодо приналежності музиканта до ЛГБТ-ком'юніті. Той з посмішкою показав в камеру кулак. 

У ЗМІ також була інформація про те, що Козловський нібито крутить роман зі своєю помічницею. Чоловік поспішив розставити всі крапки над "і".

"Сьогодні я не хочу про це говорити. Згодом, можливо, я про це розповім. Я так часто і так багато розповідав про своє особисте життя. І тут ми повертаємося до розмови про моїх батьків. Мені 37 років. Чому я на сьогодні не одружений? Тому що у мене був жахливий приклад стосунків. І я завжди собі говорив з дитинства: "У мене так не буде. У мене взагалі такого не буде, я так не хочу". Ну, хоча, я в дитинстві колись так само говорив, що не куритиму, але вже закурив. Значить, я своїм обіцянкам зраджую. Значить, щось має змінитися. І ось коли зміниться щось радикально, може бути, я про це повідомлю", - сказав екс-підопічний Ігоря Кондратюка. 

Відзначимо, що на конкретне питання про наявність особистого життя Козловський відповів, що без нього б уже давно збожеволів. 

Нагадаємо, Козловський розповів про скандали з Кондратюком.

Вас також можуть зацікавити новини: