"Я відбув своє": зірка "Скаженого весілля" вперше розкрив, що має судимість

За словами актора, це була банальна бійка під час його спортивної кар'єри.

Зірка "Скаженого весілля", колишній спортсмен Арам Арзуманян впеврше зізнався, що має судимість.

В інтерв'ю Аліні Доротюк актор розповів, що отримав умовний термін за бійку. Інцидент стався пізно вночі після чемпіонату України. Тоді його компанія із трьох людей не поділила таксі з іншими трьома хлопцями.

"Це ніяк не пов'язано з кримінальним світом, але я судимий за "хуліганку", за бійку. Побилися. Це була така історія після чемпіонату України. Відзначили, відпочили, а потім не поділили таксі. До речі, у нас конфлікт був із тренером "Беркуту", тоді ще. Коротше, побили їх - їх було троє, нас троє. На ранок все - я був у розшуку. Ну пацани гарячі, банальна бійка. Так, судимий, "умовка", але я відбув своє", - розповів Арзуманян, уточнивши, що отримав 4 роки.

Арам також зазначив, що конфлікт спровокувала та компанія, але виявилася слабшою. Також актор зазначив, що, за деякою інформацією, тренер "Беркуту" зараз тренує спецназ РФ у Криму. 

"Тобто мене ще й за добру справу судили", – іронічно додав актор.

Нагадаємо, раніше український актор Арам Арзуманян розповів, як російські окупанти обстріляли його житловий комплекс з "Градів". У цей момент він знаходився вдома, тому йому було дуже страшно.

Вас також можуть зацікавити новини: