"Зі мною іноді складно": відома українська продюсерка зізналася, чи вільне її серце

Ірина Горова поділилася подробицями особистого життя.

Відома українська продюсерка Ірина Горова щиро відповіла, чи перебуває зараз у стосунках з чоловіком. Зірка наголосила, що кохання - найважливіше для неї.

Ірина Горова ретельно приховує своє особисте життя та майже не ділиться його подробицями. Однак продюсерка все ж розкрила, чи вільне її серце, після двох шлюбів. Вона зізналася, що наразі не перебуває у стосунках. При цьому Горова описала чоловіка мрії.

За її словами, зараз вона точно знає, якого чоловіка хоче бачити поруч з собою. Продюсерка відверто говорить, що з нею іноді буває складно. Відтак, майбутній обранець має бути сильний духом, таким, що викликатиме повагу, і надихатиме Ірину. Проте, як зазначає Горова, щире кохання у стосунках для неї на першому місці:

Не можна замовити чоловіка як із картинки. Це повинно статися кохання. Звичайно, це повинна бути сильна людина, тому що поруч зі мною іноді складно. Тому це повинна бути сильна людина, яку я поважаю, якою я надихаюся. Неважливо, з якою вона бізнес історією, але важливо, щоб у нас були партнерські стосунки. Важливо, щоб я поважала людину і це була цілісна особистість.

Що відомо про особисте життя Ірини Горової

Ірина горова була двічі заміжня. Першим чоловіком продюсерки був музикант Юрій Горовий. Ірина вперше вийшла заміж у 16 років. У шлюбі з Горовим в них народилася донечка Наталія.

Як відомо, другим обранцем Горової став репер Андрій Потапенко, більш відмий як Потап. Подружжя прожило 15 років разом. У них народився син Андрій. Однак згодом вони розійшлися. Розлучення пара приховувала 2 роки.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова відповіла, чи підтримує Потап стосунки з їхнім сином-підлітком.

Вас також можуть зацікавити новини: