Зірка "Сутінок" вперше вийшла заміж: що відомо про обранця американської акторки

Елізабет Різер таємно вийшла заміж за композитора Брюса Гілберта.

Американська акторка Елізабет Різер, відома своєю роллю Есмі Каллен у франшизі "Сутінки", таємно вийшла заміж за композитора Брюса Гілберта. Весілля відбулося ще влітку 2023 року, однак актриса поділилася новиною лише зараз.

Урочистий розпис пари та святкування пройшло в Італії в серпні минулого року. Серед запрошених гостей були лише найближчі друзі та родичі молодят. Як поділилася Різер, спочатку вони з чоловіком планували гучну вечірку із великою кількістю гостей, але потім передумали.

В Елізабет була ніжна та вишукана напівпрозора сукня від дизайнера Даніеля Франкеля. Перший весільний танець закохані виконали під пісню "Cucurrucucu Paloma" Каетано Велозо.

"Це був повний переживань досвід. Щось сталося з нами, коли ми вимовляли наші обітниці. Це змінило все. Я постійно намагалася не плакати, а потім починала сміятися", – зізналася акторка.

З'ясувалося, що подружжя познайомилося ще у далекому 2017 році, але до цього вони жили неподалік одне від одного в Лос-Анджелесі. Гілберт освідчився Різер через п'ять років після знайомства. Це сталося під час їхньої подорожі до Італії.

Нагадаємо, раніше у зірки "Сутінок" Роберта Паттінсона народився первісток.

Вас також можуть зацікавити новини: