5 випадків, коли макіяж все зіпсував: не варто так робити (фото)

Розповідаємо про помилки, які можуть зіпсувати макіяж так, що цієї ганьби вам не забудуть.

Візажисти - дуже творчі люди, проте не завжди їхні рішення можна зрозуміти. Розповідаємо про випадки, коли макіяж повинен був зробити позитивний ефект і викликати бурю компліментів, але все вийшло з точністю навпаки. 

Перебір з акцентом на очі

Очевидно, модниця хотіла підкреслити свій погляд, але вийшло занадто. Нанесені неакуратно тіні, груба і крива біла лінія по верхній стороні повіки - це тільки частина трагедії. У багатьох виникло питання: навіщо виводити тіні на лоб, скроню і на волосся? Це залишиться загадкою, відповідь на яку знає тільки візажист. 

Тональний крем

Роблячи макіяж жінкам з темними відтінками шкіри слід бути дуже обережними, тому що, наприклад, підібравши неправильний тональний крем, можна зробити ефект брудного обличчя, який буде мати не дуже хороший вигляд. 

Олівець для губ темніше, ніж помада

Стилісти довгі роки сперечаються про використання темного олівця для більш виразного контуру губ. Одні кажуть, що це несмак, інші вважають трендом і фішкою. Поки до конкретного висновку не прийшли, кожен використовує цей прийом як йому хочеться. Наприклад, у цьому варіанті макіяжу різниця між помадою та олівцем має нормальний вигляд.

А ось другий приклад змушує задуматися над тим, чи потрібен взагалі макіяж в даному випадку.

Блакитні тіні і червона помада

Навіть зірки можуть зганьбитися через макіяж. Був час, коли поєднання яскравих очей і яскравих губ було доречним. Зараз візажисти говорять про те, що підкреслювати потрібно щось одне, проте цього правила дотримуються далеко не всі. Наприклад, в даному випадку Камерон Діас на червоній доріжці виглядала злегка безглуздо. Цей її вихід запам'ятався надовго. 

Неправильно підібрані тіні

Продовжуючи тему зіркової ганьби з неправильним макіяжем згадуємо про Дженніфер Лопес, яка одного разу з'явилася на публіці з рясно нанесеними білими тінями, через що її очі мали занадто вузький вигляд.

Нагадаємо, як за допомогою одягу схуднути на 10 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: