Одяг для схуднення / скріншот

Стилістка Хеллена Ровер у програмі "Сніданок з 1+1" дала кілька цінних порад щодо того, як підібрати одяг, який візуально допоможе скинути зайві кілограми. Оскільки така проблема актуальна для жінок різного віку, у цього одягу немає вікових обмежень - його можуть носити всі. 

Сукня-міді з рукавами-ліхтариками

Деякі модниці вважають, що такі рукава-ліхтарики - це минуле століття, яке робить руки візуально масивними і не дуже красивими. Однак стиліст стверджує, що такі рукава дійсно надають об'єм, але його рівно стільки, скільки потрібно для того, щоб бюст і талія мали більш худий вигляд.

Таке базове плаття - ідеальний варіант для офісу, ділових зустрічей, прогулянок або просто на кожен день. Його можна вигідно доповнити пояском або будь-якими іншими аксесуарами. 

Сукня-міді з рукавами-ліхтариками / скріншот

Брючний костюм

Брючний костюм повинен сидіти вільно, а плечі повинні бути злегка підняті. Хеллена Ровер уточнює, що костюм повинен бути одного кольору - такий прийом візуально робить модницю більш стрункою і як би "витягує" її у зрості. Можна обирати модель піджака з двома рядами гудзиків, але якщо жінка хоче мати вже зовсім худий вигляд, то краще віддати перевагу піджаку з одним рядом гудзиків. 

Найкраще комбінувати такий костюм з кедами на плоскій підошві і базовою футболкою. 

Брючний костюм / скріншот

Сукня з V-вирізом вільного крою

Тут, як стверджує стиліст, перевагу також краще віддати довжині міді. Такий тип сукні приховує всі недоліки, відкриваючи тільки найбільш худі частини тіла.

Сукня з V-вирізом вільного крою / скріншот

Якщо плаття має занадто мішкуватий вигляд, його можна доповнити будь темної жилеткою - цей варіант буде безпрограшним. 

Нагадаємо, названо модні сонцезахисні окуляри 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: