Вони мають дуже смішний вигляд: які речі стали антитрендами 2023 (фото)

Вони видають поганий смак, тому їх краще замінити на більш актуальні моделі.

Жінки настільки люблять шопінг, що готові скуповувати все підряд, навіть те, що їм не потрібно. Погодьтеся, що в цей момент душу гріє надія, що можливо ця річ вам стане в нагоді і ви кудись її одягнете. Однак проходять місяці, а то й роки, а вона все так же припадає пилом на полиці в шафі. І, як результат, стає антитрендом. 

УНІАН називає головні антитренди 2023, тобто які речі вийшли з моди.

Антитренди 2023 - позбудьтеся цих речей

Звичайно, кожній з нас складно розлучатися з речами. Так вже влаштовані жінки. Однак від деяких речей все ж варто відмовитися, бо вони видають поганий смак. 

Наприклад, сукні-сорочки, спідниці з рюшами, приталені куртки, джинси-скінні і трикотажні кофти "пахнуть" несмаком. Тому їх краще замінити на більш актуальні моделі.

Які сукні вже не модні - запам'ятайте цей список

Не сукнею-сорочкою єдиною. Розповідаємо, які фасони суконь вийшли з моди і найближчим часом не повернуться.

  • Сукня-сорочка

Насправді, сукня-сорочка - це дуже зручний фасон, проте він має вже настільки неактуальний вигляд, що аж страшно. Якщо ви заміните цю сукню, наприклад, на шовкову в стилі ночнушки, то ваш образ відразу ж стане яскравішим і моднішим.

  • Сукня з легкого деніму

Джинсова сукня, нехай навіть і приталена, може мати бездоганний вигляд на жіночій фігурі, а ось скняз легкого деніму вже занадто застаріла. Так, в ній не жарко, але в той же час і максимально не стильно.

  • Сукня-олівець

Фасон олівець можна сміливо занести в список "Сукні антитренди 2023". З одного боку вона підкреслює фігуру, а з іншого - вже є стільки різних і актуальних фасонів, що ця має смішний вигляд. У оточуючих може скластися враження, що ви застрягли в минулому столітті.

Які спідниці вийшли з моди - терміново в смітник

Спідниці антитренди 2023 варто або закинути на найдальшу полицю, або вже зараз викинути. Кілька фасонів вже настільки застаріли, що навряд чи повернуться в моду. Навіть незважаючи на те, що багатьом жінкам і не хочеться в це вірити.

  • Спідниця з рюшами

Спідниця з рюшами підходить тільки маленьким дівчаткам, а ось якщо вам за 20, то від такого фасону краще відмовитися. Натомість придивіться до джинсових спідниць з високим розрізом на стегні. Вони зараз на піку популярності.

  • Спідниця-сонце

Спідниця-сонце - довга спідниця вільного крою з резинкою на талії. У 2015 році вона була дуже популярною, проте зараз від неї варто відмовитися, якщо ви не хочете мати смішний вигляд.

  • Міні-спідниця

Кожній дівчині з красивою фігурою хочеться підкреслити ніжки, проте джинсова міні-спідниця - не найкращий варіант в даному випадку. Так ви будете мати максимально вульгарний вигляд. В ідеалі одягнути шовкову спідницю на запах довжини міні. Тоді ваш образ буде більш жіночним.

Які речі вийшли з моди 2023 - це табу

З сукнями та спідницями ми розібралися. Тепер поговоримо і про інші речі, від яких варто відмовитися.

  • Приталена куртка

Зовсім скоро настане осінь, тому ми дістанемо свої курточки. І якщо у вас є приталена, то відразу ставте на ній хрест. Краще зверніть увагу на бомбери. Вони мають дуже стильний вигляд, та й в них ви будете почуватися набагато зручніше і вільніше.

  • Джинси-скінні

Цей фасон джинсів вже дуже люблять дівчата, проте не всі розуміють, що скінні підкреслюють всі недоліки фігури - повні стегна, вушка на талії, зайві сантиметри на попі. Якщо хочете мати стильний вигляд, то віддавайте перевагу "момам" або "бойфрендам".

  • Трикотажні кофти

Трикотажні кофти - це те, що вийшло з моди в 2023 році. Дизайнери погоджуються з тим, що ця тканина дуже комфортна, проте вона вже не має нічого спільного з високою модою. Натомість на модному Олімпі опинилися об'ємні худі в різних кольорах. 

Тепер ви знаєте головні антитренди в одязі 2023 і розумієте, які речі стали табу, тому їх краще не одягати. Розвивайте свій смак, щоб завжди мати бездоганний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: