Це давно не модно: про які зачіски варто назавжди забути (фото)

Мелірування або фарбування окремих пасом можуть сильно здешевити ваш образ.

Багато зачісок, які досі носять жінки, насправді вже давно не модні. Виявляється, деякі види фарбувань і укладок варто просто забути, тому що вони лише старять і виглядають дешево. Які зачіски варто назавжди викреслити з пам'яті - читайте нижче.

Кольорові пасма

10-15 років тому багато хто мріяв про незвичайне фарбування. Тоді білі, чорні або інші контрастні пасма здавалися чимось екстравагантним. Але таке фарбування вже давно вийшло з моди.

Мелірування або фарбування окремих пасом можуть сильно здешевити ваш образ. Порадьтеся зі своїм майстром, професійний колорист підбере вам сучасне фарбування.

Завивка

Хімічна завивка була популярна ще у наших бабусь. Тоді, через брак інших можливостей, перукарі наносили їдкий засіб на волосся і закручували їх на спеціальні коклюшки. Така укладка довго трималася і не вимагала особливого догляду.

Зараз завивку можуть робити більш щадними речовинами. Також укладки роблять спеціальними стайлерами з вузькими насадками. Однак тепер завивка має несучасний вигляд. Вона псує образ і додає віку. Замість завивки можна зробити укладку з м'якими локонами, вони будуть мати стильний вигляд.

Балаяж і шатуш з темним корінням

Всього п'ять років тому про таке фарбування мріяла кожна модниця. Плавна "розтяжка" від темного кольору до світлого або ж вихід з чорного в рудий - балаяж і шатуш коштував дуже дорого, але всі хотіли собі таку зачіску.

Таке фарбування має дуже несучасний вигляд. Крім цього, не всі майстри навчилися його правильно робити. Навіть зараз деякі колористи роблять перехід з одного кольору в інший, допускаючи багато помилок. Сьогодні варто віддати перевагу ніжному і стриманому тонуванню.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про наймоднішу зачіску весни 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: