Який колір помади молодить: вони підійдуть жінкам за 40 (фото)

Важливо підбирати помаду по типу кольору шкіри .

За багато років використання косметики у дівчат з'являються свої фаворити в палітрі помад. І якщо в юні роки можна використовувати яскраві і максимально темні відтінки, то вже після 40 варто придивитися до більш спокійних, щоб омолодити обличчя.

Нюдові і пудрові відтінки помад ідеально підійдуть жінкам з засмаглою шкірою, коричневі і теракотові кольори відмінно поєднуються зі світлою шкірою, і тільки з білою шкірою, як сметана, поєднується винний відтінок.

Звичайно, в кожній палітрі є маса відтінків одного і того ж кольору. Наприклад, в палітрі нюдових відтінків можна знайти бежевий колір. Але він ніби стирає губи з обличчя і точно візуально не зменшує вік. Краще звернути увагу на злегка персиковий відтінок або з розовинкою. Не зайвим буде прозорий блиск, що додасть легке сяйво.

Червоний блиск також можна використовувати, якщо хочете омолодити своє обличчя. Тут важливо враховувати, що матова щільна помада навпаки зробить вас старшою, а легкий блиск дасть вам можливість справити враження молоденької дівчини.

Якщо ви не хочете додати собі віку, то під забороною такі кольори як помаранчевий, фіолетовий, чорний, матовий червоний, бордовий, бежевий.

Нагадаємо, чому підборіддя старить жінку і як з цим боротися після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: