Кут молодості / фото depositphotos.com

Кут молодості - це кут між підборіддям і шиєю. Його ідеальний показник - 90 градусів. Однак у багатьох жінок з роками дана зона далека від ідеалу, що помітно старить. На точки молодості впливають різні фактори. У цій статті розберемося в тому, чому пропадає кут молодості і як його повернути жінці після 40 років, щоб мати свіжий і ефектний вигляд.

Кут молодості: фото

Кут молодості / фото depositphotos.com

Фахівці стверджують, що саме цей кут - чи не головний стандарт краси. Якщо кут прямий, то зовнішність візуально більш молода і приваблива. На цей кут безпосередньо впливає спосіб життя людини, її режим харчування, сон, щоденні навантаження.

Людина, яка харчується шкідливою їжею і не має збалансованого раціону, а також та, хто не займається спортом і не доглядає за пружністю своєї шкіри, ще задовго до 40 років ризикує зіткнутися з опуклістю в області підборіддя. 

Відео дня

Як підняти кут молодості

Щоб між підборіддям і шиєю були заповітні 90 градусів, перше, що потрібно зробити - це вирівняти свій раціон. Намагайтеся харчуватися правильно і збалансовано, щоб зайві жири не накопичувалися. Адже, як стверджують дієтологи, саме лице "кругліє" у більшості в першу чергу. 

Друге, що також впливає на кут молодості - постава. Намагайтеся завжди тримати плечі розпростертими, а ніс трохи піднятим. 

Третій фактор, який впливає на кут молодості - це стан шкіри. Робіть все, щоб вона була пружною і здоровою. Для цього є різні вправи або масажі для обличчя, а також вітаміни для того, щоб шкіра обличчя була пружною і еластичною. 

Як підтягнути овал обличчя в домашніх умовах

Щоб ваш овал обличчя був чітким і рівним, слід прислухатися до даних порад:

  • пийте достатню кількість рідини - близько двох літрів води на день;
  • робіть масаж обличчя - в інтернеті є безліч технік і методик;
  • харчуйтеся правильно - збалансований раціон позбавляє безлічі проблем;
  • більше ходіть пішки - піші прогулянки покращують здоров'я і сон;
  • слідкуйте за поставою - менше сидіть, уткнувшись в телефон. 

Якщо ви будете дотримуватися цих простих порад, ваші точки молодості стануть справжньою гордістю. 

Кут молодості / фото depositphotos.com

Нагадаємо, експерти розповіли, що треба пити для омолодження жіночого організму.

Вас також можуть зацікавити новини: