Топ-5 розкішних образів на Новий рік 2022: поради стиліста (фото)

УНІАН знає, які "луки" зроблять вас зіркою новорічної ночі.

Зовсім скоро вся країна відзначатиме Новий Рік. Передсвяткові клопоти завжди дуже приємні, особливо, якщо стосуються якихось б'юті штучок. Раніше УНІАН розповідав, який манікюр можна зробити на Новий рік і який макіяж ідеально впишеться в цю чарівну ніч. А сьогодні пропонуємо поговорити про стильні образи, які зроблять вас королевою.

Стиліст Росіна Трач зазначила, що крім розкішного і яскравого образу, ми бажаємо отримати також і прихильність господаря року. При виборі того самого заповітного вбрання враховуємо не тільки актуальні тенденції і кольори, а й переваги висхідного на трон блакитного Водяного Тигра.

За словами стиліста, Новий Рік - найяскравіше і феєричне свято, тому шик, блиск, паєтки як не можна до речі.

Звичайно ж, в цьому році будуть доречними всі відтінки води - від темно смарагдового і синього до пастельного бірюзового і небесно-блакитного. Колірна гамма настільки широка, що володарка будь-якої зовнішності вибере свій ідеальний відтінок.

Білий колір. За всіма канонами він уособлює розкіш, дорожнечу, чистоту і достаток. Якщо хочеться посилити саме ці якості - сукня, комбінезон або брючний костюм вам в цьому допоможуть. Матеріал може бути з блиском і мерехтінням.

Відтінки золотого. Будь-які від світло платинового до насиченого коричневого для залучення багатства і успіху. Теплі кольори краще підбирати дівчатам, у яких в колористиці зовнішності переважає теплий відтінок. Тоді будете красивою ви в сукні, а не сукня на вас.

Металік і відтінки сріблястого. Вибір нарядів в цьому кольорі величезний: довгі і короткі, вечірні та коктейльні, футляри і хвилясті сукні А-силуету. Особливо ефектні в них будуть дівчата з холодною колористикою зовнішності. Тканини вибираємо найрізноманітніші.

Смугастий принт. Куди ж без нього? Сам принт повинен бути гармонійний зовнішності і відповідати масштабності: тонка смуга для мініатюрних фігур, більш широка для дівчат з апетитними формами. І краще щоб це була вертикальна смуга невеликими фрагментами.

Раніше УНІАН назвав наймодніші зимові куртки.

Вас також можуть зацікавити новини: