Манікюр на Новий рік 2022 / pexels.com

Новорічний святковий образ буде неповним без гарного манікюру. Вибрати підходящий дизайн для нігтів із тисяч ідей буває непросто. Пропонуємо кілька варіантів для новорічного манікюру на будь-який смак та довжину нігтів.

Червоний манікюр

Якщо в повсякденному житті модниці вже відходять від помітних дизайнів, то Новий рік - це можливість порадувати себе чимось новеньким і більш яскравим. Червоний манікюр з оленями або сніжинками - це те, що потрібно сміливим дамам. А можливо ви захочете "солодкий" манікюр? Тоді малюйте цукерки.

Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/photo_exclusive_nails

Срібний манікюр

Останній тренд - це гель-лаки, які відбивають світло. Під звичайним освітленням вони виглядають просто як блискітки, але розкриваються по-новому, коли на них світять лампою. Такий же WOW-ефект ви можете створити, піднісши ручки до гірлянди.

Відео дня
Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/andr.nailss

Манікюр на короткі нігті

Ідеальним варіантом для коротких нігтів буде темний манікюр з невеликою кількістю гліттера. Так, ви зможете зробити його більш сяючим. При цьому саме таке покриття підійде під будь-який образ.

Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/photo_exclusive_nails

Французький манікюр

Любителькам класики пропонуємо зробити французький манікюр, прикрасивши його сніжинками. Або можна зробити кольоровий френч. Попри те, що це класика, з нею можна експериментувати. 

Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/mani___kure

Манікюр з дизайном

Оскільки 2022 рік - це Рік Тигра, то можна проявити всю свою сміливість і зробити покриття з тигровим забарвленням. Звичайно, є варіант, що через два дні він вам набридне, зате порадуєте господаря року. Можливо, тоді він буде до вас прихильний весь наступний рік.

Манікюр на Новий Рік 2022 / instagram.com/morgan_nail_gtn

Нагадаємо, як подбати про свою красу в холодну пору року. 

Вас також можуть зацікавити новини: