Красивий манікюр на Новий рік 2022: найкращі ідеї з фото

До Нового року ще є час, щоби визначитися зі святковим манікюром.

Новорічний святковий образ буде неповним без гарного манікюру. Вибрати підходящий дизайн для нігтів із тисяч ідей буває непросто. Пропонуємо кілька варіантів для новорічного манікюру на будь-який смак та довжину нігтів.

Червоний манікюр

Якщо в повсякденному житті модниці вже відходять від помітних дизайнів, то Новий рік - це можливість порадувати себе чимось новеньким і більш яскравим. Червоний манікюр з оленями або сніжинками - це те, що потрібно сміливим дамам. А можливо ви захочете "солодкий" манікюр? Тоді малюйте цукерки.

Срібний манікюр

Останній тренд - це гель-лаки, які відбивають світло. Під звичайним освітленням вони виглядають просто як блискітки, але розкриваються по-новому, коли на них світять лампою. Такий же WOW-ефект ви можете створити, піднісши ручки до гірлянди.

Манікюр на короткі нігті

Ідеальним варіантом для коротких нігтів буде темний манікюр з невеликою кількістю гліттера. Так, ви зможете зробити його більш сяючим. При цьому саме таке покриття підійде під будь-який образ.

Французький манікюр

Любителькам класики пропонуємо зробити французький манікюр, прикрасивши його сніжинками. Або можна зробити кольоровий френч. Попри те, що це класика, з нею можна експериментувати. 

Манікюр з дизайном

Оскільки 2022 рік - це Рік Тигра, то можна проявити всю свою сміливість і зробити покриття з тигровим забарвленням. Звичайно, є варіант, що через два дні він вам набридне, зате порадуєте господаря року. Можливо, тоді він буде до вас прихильний весь наступний рік.

Нагадаємо, як подбати про свою красу в холодну пору року. 

Вас також можуть зацікавити новини: