Модні пальта осінь-зима 2020-2021: тренди і фото

Які пальта будуть модними в цьому сезоні і з чим їх носити, розповість УНІАН.

Модні пальта в сезон 2020-2021 - найбажаніша річ в осінньому гардеробі. Цей одяг зігріває в холод, вигідно підкреслює фігуру і робить образ жіночним і витонченим. Жіночі пальта дуже часто зустрічаються в модних показах в Лондоні, Парижі та Мілані.

Трендові пальта в цьому році будуть довгими і жіночними, з ременями, щоб позначити талію, строгими і "поза часом". 

Довгі чорні пальта

Довге чорне пальто - останній писк моди цього сезону. Класичний строгий фасон пальто буде актуальний завжди. Такий предмет одягу підійде дівчатам з будь-яким ростом і фігурою і для будь-якого образу. Носити чорне пальто можна з джинсами, широкими штанами, спідницями і сукнями, шкіряними штанами, сорочкою і пуловером.

Довгі пальта

Також в моді довгі пальта і інших кольорів. Наймодніші відтінки: бежевий, бордовий, сірий і білий. Довге пальто можна використовувати для романтичного, ділового, повсякденного образу або звичайної прогулянки. Наймодніші варіації пальто - з поясом і манжетами на рукавах. 

Пальто в клітку

Пальто в клітку - найбажаніший візерунок в цьому сезоні. У моді як велика, так і дрібна клітина, а також візерунок "гусячі лапки". Пальта в клітку можуть бути в будь-якому кольорі, але найбільш класичний варіант - сіра тканина з темними візерунками. Під такий верхній одяг краще надягати однотонні штани чорного, коричневого або синього кольору і водолазку без візерунків. Також під пальто можна надіти чорні черевики або туфлі на підборах.

Шкіряне пальто

Моделі шкіряного пальто представили багато модних брендів по всьому світу. Ця модель виглядає одночасно сексуально і практично. Шкіряне пальто може бути і однотонним, і клаптиковим. Якщо ви не любите натуральну шкіру - можете вибрати пальто з еко-шкіри.

Короткі пальта

Стилісти радять звернути увагу на укорочені пальто, схожі на піджак або жакет. Така модель популярна в білому і бежевому кольорі. Використовувати коротке пальто можна для образу в стилі кежуал, спорт і вуличного.

Пальто оверсайз

Пальта-оверсайз (вільного крою) здається занадто об'ємним, але насправді виглядають жіночно і витончено. Це тренд сезону осінь-зима 2020-2021. Такі моделі представили в цьому році бренди Zara, Dolce & Gabbana, Prada. Їх можна вдягти на побачення або вечірню прогулянку. Носити пальто-оверсайз можна як розстебнутим і відкритим, так і закритим на гудзики і з ременем

Пальто з хутряними вставками

Ще один тренд цієї осені і зими - пальто зі вставками з хутра. Хутряним може бути комір, кишеня, рукав або весь край пальто. Хутро може бути однотонним або з забарвленням. Допустимо використовувати штучне хутро - екологічність зараз в моді.

Читайте також на УНІАН: