Як носити водолазку / фото pinterest.com

Осінь 2020 року приносить нові тренди в одязі. Один з них - це повернення моди на водолазки. Багато дівчат помилково вважають водолазки предметом "бабусиного гардеробу". Проте ця річ може зробити ваш образ неймовірно стильним. Водолазка (або гольф) - дуже зручний і практичний елемент одягу, але при цьому жіночний і елегантний. Ця річ обов'язково повинна бути у вашому осінньому і зимовому гардеробі.

Як носити водолазку восени і взимку 2020

Водолазка має важливу особливість - вона повинна впритул сидіти на фігурі на відміну від светра або толстовки, які можуть бути оверсайз. Ця відмінність дозволяє вигідно підкреслити вашу фігуру, заправивши водолазку в штани. В такому випадку вона виступає головним предметом у вашому образі.

Водолазка підкреслює форми / фото Elle

Водолазка також може базою під образ, якщо одягти її під пуховик або худі. Її можна вдягти як для звичайної прогулянки по місту, так і на побачення або в офіс.

Відео дня

Модні комбінації з водолазкою у 2020 році

Однотонна водолазка чорного, білого або бежевого кольору прекрасно підійде для образу в стилях класик, кежуал, спорт і діловий. Гольф стане хорошим доповненням під джемпер з V-подібним вирізом або в'язаний кардиган. 

Якщо ви носите осіннє пальто або довгий плащ, водолазка стане відмінним доповненням до вашого образу.

Водолазка з плащем / фото pinterest.com

Класичне поєднання водолазки і картатого жакета завжди було в моді і все ще залишається в тренді. Цю річ також можна носити з однотонним піджаком. У такій комбінації ви будете виглядати дуже стильно.

Водолазка з жакетом / фото pinterest.com

Аксесуари для водолазки

Краще доповнення до образу з водолазкою - прикраса на шию. Це може бути велике масивне намисто, кулон на підвісці або хрестик. Також хорошим доповненням до гольфу будуть яскраві рукавички і шапка.

Прикраси до водолазки / фото pinterest.com

Читайте інші новини про моду: