Модний манікюр на зиму і весну 2022: найкрасивіші варіанти дизайну

Сезон зима-весна 2022 пропонує великий вибір варіантів манікюру. Головними трендами цього сезону стануть косий та кольоровий френч.

Кінець зими принесе нам не тільки зміни погоди, але і новий модний манікюр. У цьому сезоні мода на довгі гострі нігті вже поступово відходить. Зараз стають актуальними акуратні і невеликі округлі нігті. Різниця форм і кольорів манікюру цієї зими дуже велика - перераховуємо "найгарячіші" варіанти.

Кольоровий френч

Техніка френч в манікюрі буде доречною і актуальною в усі часи. Цей манікюр відмінно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. 2022 року пропонує нам трохи переосмислити класичний френч і додати в нього колір. Нафарбувати нігті можна модними в цьому році квітами: відтінками синього і блакитного, фіолетовим, чорним і сірим.

Монохромний манікюр

Якщо простий однотонний манікюр здається занадто простим, а різнокольорові нігті - занадто строкатими, то монохромний манікюр стане золотою серединою. У такому дизайні всі нігті фарбують різними відтінками одного кольору з плавним переходом між відтінками. Дуже актуальний дизайн для цього року.

Блискітки на одному нігті

Блискітки завжди користувалися любов'ю модниць. У 2022 році стилісти не рекомендують яскраво прикрашати кожен ніготь. Такий дизайн вже вважається старомодним. А ось нанести блискітки на один ніготь на кожній руці - вже вельми свіже рішення. Найкраще для "особливого" нігтя вибрати безіменний палець.

Матовий манікюр

Матовий манікюр не такий популярний, як глянсовий, але не менш модний. Такий дизайн повинен виконувати досвідчений майстер, адже приховати нерівності в ньому не вийде. Матовий лак робить нігті бархатистими і витонченими. Особливо стильним в 2022 році вважається поєднання матового манікюру з глянцевим лаком на одному нігті.

Косий френч

Ще один некласичний варіант френча, який модний в цьому сезоні - косий френч. Він візуально робить нігті довшими та вузькими. Незвичайні асиметричні лінії приковують погляд і надовго залишаються в пам'яті.

Вас також можуть зацікавити новини: