Манікюр на осінь 2021 / фото ua.depositphotos.com

Осінь 2021 року пропонує модницям безліч ідей для красивого манікюру. Власниці коротких нігтів можуть зрадіти, адже природність і простота зараз в тренді. Любительки довгих нігтів також знайдуть для себе модні варіанти.

Раніше ми розповідали, які модні кольори волосся пропонують стилісти для жінок цієї осені. 

Квіткові візерунки

Модний манікюр на осінь / фото pixabay

Квіткові візерунки завжди були в моді. Цієї осені більш затребувані не реалістичні, а абстрактні візерунки. Зробити макіяж більш осіннім можна за допомогою сезонних кольорів: червоного, оранжевого і жовтого.

Відео дня

Геометричні візерунки

Модний манікюр на короткі нігті / фото pixabay

Геометричні візерунки – ще один варіант манікюру, який буде актуальним завжди. У цьому сезоні більш трендовим вважається манікюр з тонкими акуратними лініями. А ось широкі смуги зараз не в моді.

Різнокольоровий манікюр

Модний манікюр на короткі ноги на осінь / фото pixabay

Якщо ви не любите візерунки та аплікації, але хочете яскравий манікюр – спробуйте пофарбувати нігті в різні відтінки одного кольору. Використовуйте теплі осінні кольори, щоб манікюр був актуальним.

Блискітки

Модний манікюр на осінь 2021 на короткі нігті / фото pixabay

Любительки яскравих нігтів можуть скористатися лаком з блискітками або великим глітером. Не забудьте покрити такий манікюр прозорим гелем, щоб він виглядав акуратно.

Об'ємний манікюр

Модний об'ємний манікюр / фото pixabay

Манікюр з об'ємним малюнком прекрасно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. Такий манікюр виглядає по-осінньому затишно. Для такого дизайну використовують опуклі декоративні елементи. Щоб не перевантажувати манікюр, рекомендується наносити об'ємний малюнок тільки на один або два нігті.

Манікюр на довгі нігті

Модний манікюр на довгі нігті / фото pixabay

Довгі нігті також в моді в цьому сезоні. Найбільш стильним вважається дизайн з прозорим покриттям на нігтьової пластини і темним краєм нігтя. Такий манікюр виглядає дуже ефектно.

Вам також може бути цікаво: