Модний манікюр на осінь 2021: найкращі ідеї дизайну (фото)

Модний манікюр на осінь пропонує варіанти дизайну як на короткі, так і на довгі нігті.

Осінь 2021 року пропонує модницям безліч ідей для красивого манікюру. Власниці коротких нігтів можуть зрадіти, адже природність і простота зараз в тренді. Любительки довгих нігтів також знайдуть для себе модні варіанти.

Раніше ми розповідали, які модні кольори волосся пропонують стилісти для жінок цієї осені. 

Квіткові візерунки

Квіткові візерунки завжди були в моді. Цієї осені більш затребувані не реалістичні, а абстрактні візерунки. Зробити макіяж більш осіннім можна за допомогою сезонних кольорів: червоного, оранжевого і жовтого.

Геометричні візерунки

Геометричні візерунки – ще один варіант манікюру, який буде актуальним завжди. У цьому сезоні більш трендовим вважається манікюр з тонкими акуратними лініями. А ось широкі смуги зараз не в моді.

Різнокольоровий манікюр

Якщо ви не любите візерунки та аплікації, але хочете яскравий манікюр – спробуйте пофарбувати нігті в різні відтінки одного кольору. Використовуйте теплі осінні кольори, щоб манікюр був актуальним.

Блискітки

Любительки яскравих нігтів можуть скористатися лаком з блискітками або великим глітером. Не забудьте покрити такий манікюр прозорим гелем, щоб він виглядав акуратно.

Об'ємний манікюр

Манікюр з об'ємним малюнком прекрасно виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини. Такий манікюр виглядає по-осінньому затишно. Для такого дизайну використовують опуклі декоративні елементи. Щоб не перевантажувати манікюр, рекомендується наносити об'ємний малюнок тільки на один або два нігті.

Манікюр на довгі нігті

Довгі нігті також в моді в цьому сезоні. Найбільш стильним вважається дизайн з прозорим покриттям на нігтьової пластини і темним краєм нігтя. Такий манікюр виглядає дуже ефектно.

Вам також може бути цікаво: