Модні кольори волосся 2021 / фото ua.depositphotos.com

Мода на колір волосся змінюється кожен сезон. В один місяць в тренді може бути натуральна краса, а в інші – кислотні кольори. Наша стаття допоможе вам визначитися з кольором, якщо плануєте зміну іміджу і хочете бути наймоднішою в місті.

Раніше ми розповідали, який модний колір волосся 2021 буде актуальний до кінця року.

Модні кольори волосся для блондинок: полуничний блонд

Полуничний блонд / фото novafashion.ru

Блонд з ніжним рожевим відтінком підійде практично кожній жінці. Він візуально омолоджує власницю. Для вдалого фарбування на медовий або світло-русявий блонд можна нанести рожевий тон. Рожевий колір не повинен домінувати в такій зачісці, а лише підкреслювати природну красу.

Відео дня

Модні кольори волосся для блондинок: пшеничний блонд

Пшеничний блонд / фото avrorra.com

Одним з найбільш трендових відтінків для блондинок вважається пшеничний блонд. У цьому сезоні цінується натуральна краса, а цей відтінок волосся виглядає дуже природно. Дівчатам з блідою шкірою і блакитними очима підійде близький до білого відтінок, а темнооким і смаглявим будуть до лиця локони кольору темної пшениці.

Зверніть увагу, що такий відтінок вимагає регулярного догляду, оскільки відрослі кінчики зараз не вітаються.

Модні кольори волосся для рудих: шоколадний рудий

Колір волосся рудий каштан / фото pexels.com

Такий колір волосся знаходиться на межі між рудим і каштановим. Це дуже глибокий, виразний і сміливий колір. Прекрасно лягає на волоссі будь-якої довжини, але найкраще виглядає на кучерявому, коли локони красиво переливаються міддю. Не дивно, що цей благородний колір вибирають багато знаменитостей.

Модні кольори волосся для рудих: імбирно-рудий

Імбирний рудий колір волосся / фото pexels.com

Любительки світло-рудого волосся можуть придивитися до імбирного відтінку. Він виглядає розкішно і підходить для будь-якого віку. Однак досягти правильного імбирного кольору складно, тому не економте на перукарі. В такому кольорі не повинно бути жовтизни або матовості.

Модні кольори волосся для шатенок: кава гляссе

Колір волосся кави гляссе / фото 1igolka.com

Цей колір невибагливий у догляді і не вимогливий до довжини волосся і віку. Прекрасно виглядає як на локонах, так і на прямому волоссі. Волосся кавового кольору добре виглядають з мелірування світлими пасмами.

Модні кольори волосся для брюнеток: холодний каштан

Колір волосся холодний каштан / фото pexels.com

Темний каштановий колір, що межує з чорним – найкращий вибір для брюнеток в цьому сезоні. Благородний і лаконічний тон підійде як для офісного стилю, так і на кожен день. Найкраще поєднується з сірими або блакитними очима.

Вам також може бути цікаво: