Модні пуховики 2023: топ-5 найкращих фасонів для цієї зими

Вибравши один із запропонованих нижче варіантів, ви гарантовано станете справжньою модницею.

Саме час вже діставати або купувати теплі пуховики, тому що найближчим часом за вікном буде ставати тільки холодніше. Однак будьте обережні з вибором моделі, тому що не всі вони будуть актуальні в новому сезоні.

УНІАН розповідає, які пуховики модні в 2023 році.

Модні пуховики 2023 - п'ять найкращих варіантів

В першу чергу не варто забувати про те, що на піку популярності оверсайз. Від приталених моделей краще відмовитися.

  • Асиметричні пуховики

Головна суть асиметричних пуховиків в тому, щоб капюшон був масивним і єдиним з нижньою частиною. Тобто, він не відділяється від курточки і не виглядає, як окремий елемент. До слова, цей варіант ідеально підійде дівчатам, які бояться холоду, тому що він відмінно зберігає тепло і огортає шию.

  • Короткі пуховики

Якщо ви вибираєте модні пуховики на зиму 2023, то пропонуємо вам придивитися до коротких фасонів. Цей варіант більше підходить для спортивних дівчат, які обожнюють активне життя. Однак і з джинсами він матиме крутий вигляд, особливо якщо ви виберете "момс" або "бойфренди".

  • Пуховик в стилі old money

Оld money - це стиль розкоші. Тому логічно, що пуховик повинен мати вигляд на мільйон. Віддавайте перевагу світлим відтінкам і комбінуйте його з взуттям з капсульної колекції.

  • Пуховик-пальто

Стилісти знайшли модні пуховики 2023 для жінок за 50. Це однозначно пуховик-пальто. По-перше, він максимально теплий і затишний, а по-друге, може приховати всі недоліки фігури. Найчастіше їх виробляють з коміром-стійкою і пояском, що підкреслює талію.

  • Металевий пуховик

Зверніть увагу на колір металік або золото. З одного боку вони мають дещо новорічний вигляд, а з іншого - тенденції є тенденції. Якщо хочете блищати на вулицях свого міста, ви знаєте, які наймодніші пуховики 2023 купувати.

Ми розкрили всі карти, на які модні пуховики зима 2023 варто звернути увагу. З ними ви зможете створити масу крутих образів. Головне - гарний настрій, тоді вас прикрасить будь-який одяг.

Вас також можуть зацікавити новини: