Топ-5 моторошних антитрендів, які депутати засвітили в Раді

Депутати відзначилися не дуже хорошим смаком.

Народні депутати України 2 вересня прийшли до Верховної Ради на засідання в образах, які погіршують їх зовнішній вигляд. Пропонуємо вам розглянути їх і на чужих помилках зрозуміти, як не варто робити.

Читайте такожНазвано топ-5 модних "луків" з оверсайз худі

Окуляри на голові

Вже давно відомо, що окуляри на голові - це поганий тон. Вони повинні бути або на обличчі, або в спеціальному чохлі. Крім того, що це виглядає дуже дивно, так ще й самі окуляри розтягуються. У підсумку вони будуть спадати з носа, що буде завдавати вам дискомфорт.

Горошок

Насправді зараз горошок в тренді. Якщо раніше речі з таким принтом надягали дівчаткам для шкільних ранків, то зараз це писк моди. При цьому потрібно навчитися правильно поєднувати кольори. Наприклад, чорна або червона річ з білим горошком виглядає дешево. А ось якщо підібрати більш спокійні відтінки, то образ буде чудовим.

Костюм

Костюми зараз в моді. Головне, правильно підібрати фасон. Одна з депутатів прийшла в Раду в костюмі гірчичного кольору. Штани вона підібрала більш вільні (вони в тренді). А ось короткий приталений жакет з мереживним рукавом робить образ вульгарним. Приталені речі вже відходять на другий план, бо вони підкреслюють всі ваші недоліки. А з мережива варто носити тільки спідню білизну. Тому що як елемент одягу найчастіше воно виглядає програшно. 

Фатальне поєднання

Саме так ми назвемо наступний антитренд. Поєднання червоного і чорного кольорів вже давно неактуальне. Обидва кольори досить активні, тому з ними треба бути обережніше. Також це колірне поєднання нерідко використовується в театральних постановках і національних костюмах, тому іноді виникають небажані асоціації.

Принт

Речі з яскравим принтом у вигляді безлічі фруктів, ягід або овочів зараз в тренді. При цьому потрібно бути обережними з їх вибором. Одна з депутатів прийшла в Раду в блузці з коротким рукавом і декольте. А доповнив цю річ "цікавий" принт - безліч різнокольорових зірок. Таке відчуття, що ми опинилися в якомусь планетарії, а не на засіданні Верховної Ради.

Інші новини по темі: