Модний манікюр на літо 2022: названо топ ідей, які будуть актуальні в цьому сезоні

Мода на оформлення нігтів змінюється досить швидко.

Якщо ви шукаєте, який дизайн манікюру зробити влітку 2022, то дана стаття буде досить корисною. УНІАН зібрав всі актуальні ідеї для оформлення нагідок. 

З вкрапленнями

Даний тренд переноситься в літній сезон ще з весни, адже багато майстрів нігтьової індустрії відчувають великий попит на такий тип дизайну. Манікюр з вкрапленнями робиться, як правило, на якомусь пастельному відтінку кольору і виглядає досить стримано, лаконічно, універсально.

Яскравий френч

Мода мінлива, але френч - це класика, яка ніколи не втрачає актуальність. Особливо якщо білий колір в оформленні замінити на якийсь яскравий. Це виглядає свіжо, стильно і модно. 

Молочний

Якщо вам набридли яскраві відтінки, сміливі малюнки і кислотні кольори, то молочна база - ідеальне рішення. По-перше, цей колір універсальний і підходить під будь-який стиль і під будь-який одяг. А по-друге, на ньому виграшно виглядають мінімалістичні малюнки, наприклад, якісь чорні візерунки, або як в даному прикладі-сердечка.

А ще молочний добре виглядає як на довгих, так і на коротких нігтях.

Зебра

Такий тип принта на нігтях буде досить модним влітку 2022 року. Якщо ви шукайте який манікюр зробити влітку, то обов'язково розгляньте цей тип дизайну - чорні смужки наносяться на молочний або білий фон. Такі візерунки можна зробити на одному або декількох нігтях, і скомбінувати їх з іншими квітами на інших нігтях.

Нюд

Звичайний спокійний манікюр без малюнків і візерунків, оформлений в пастельних тонах - хіт вже декількох сезонів. А все тому, що світова мода в питаннях нейл-індустрії рухається в напрямку до того, щоб зберігати природність. Це дійсно виглядає витончено.

Нагадаємо, названі ідеї патріотичних татуювань для натхнення.

Вас також можуть зацікавити новини: