Патріотичне татуювання / instagram.com/marina_tattoo_dp

За півтора місяця війни українці настільки згуртувалися і стали на захист України, що сумнівів немає - ми переможемо! А на додачу зробимо патріотичні тату, щоб весь світ знав, що ми сильні, незалежні і непереможні.

Серцебиття українців почастішало ще 24 лютого, коли Росія напала на нашу країну. Татуювання з синьо-жовтим серцем і кардіограмою може стати символом першого дня війни, коли ми зрозуміли, що наше життя не буде колишнім, але буде ще краще.

Патріотичне татуювання / instagram.com/tattoo_in_mirgorod

Ще одна ідея - карта України. Її можна розбавити різними написами. Наприклад, "Home", "З Україною в серці", "Ти моє сердечко".

Відео дня
Патріотичне татуювання / instagram.com/marina_tattoo_dp

Кожен українець хоче жити у вільній і незалежній країні. Символом такого життя може стати татуювання з написом "Вільна". Саме такий напис зараз набуває популярності серед дівчат. Втім, можна вибрати багато інших варіантів написів.

Патріотичне татуювання / instagram.com/__.miss_.a._
Патріотичне татуювання / instagram.com/li.sova.tattoo
Патріотичне татуювання / instagram.com/pollyfoxy21

Ще один символ України - це пшениця. Такий лаконічний малюнок в стилі мінімалізму також підійде дівчатам, які хочуть зробити "невидиме" татуювання, тільки для себе.

Патріотичне татуювання / instagram.com/li.sova.tattoo

І, звичайно, можна зробити "сімейне" татуювання, присвячене захисникам України - нашим військовим з ЗСУ. Якщо ваш родич зараз стоїть на обороні українських міст і ви хочете його підтримати, зробивши тату, то можна розглянути і такий варіант малюнка.

Патріотичне татуювання / instagram.com/__.miss_.a._

Ще один варіант мінімалістичного тату- маленький герб на зап'ясті або на іншій частині тіла. Виглядає скромно, але дуже патріотично.

Патріотичне татуювання / instagram.com/tattooshka_ua

Вас також можуть зацікавити новини: