Названо 5 топових стрижок для жінок будь-якого віку (фото)

Ці варіанти підійдуть як на коротке, так і на довге волосся.

У житті кожної жінки настає період змін. В першу чергу він впливає на волосся - це не секрет. Тому ви повинні знати, які зачіски будуть топовими в 2023 році, щоб не прогадати.

Боб

Цей варіант підійде як молодим дівчатам, так і тим, кому за 40. У б'юті-індустрії є багато варіацій цієї стрижки, починаючи від традиційної на короткому волоссі і закінчуючи довгими хвилястими локонами. До того ж дана стрижка ідеально підходить для неслухняного волосся.

Ультракоротке піксі

Дана стрижка - ще один варіант каре. Однак її можна робити як рівною, так і з асиметричністю. Все залежить від ваших смакових уподобань. А головна перевага піксі в тому, що вам не доведеться щодня укладати волосся. 

Каскад

Головний секрет даної стрижки в м'яких і перехідних лініях і шарах, які починаються з верхівки і простягаються все нижче і нижче по довжині волосся. Каскад ідеально поєднується з різними видами чубчика - подовженим, прямим, асиметричним, чубчиком-завісою.

Багатошарові стрижки

Такі зачіски дуже люблять знаменитості, адже з їхньою допомогою можна візуально зменшити обличчя і витягнути шию. Вона робиться не так легко, як може здатися на перший погляд, тому краще звернутися до досвідченого майстра. Суть багатошарової стрижки полягає в тому, щоб кожен шар був довший за попередній. Найдовший - внизу, вгорі - коротший.

Лисячий хвіст

Ця стрижка більше підходить для довгого і кучерявого волосся. Особливість цієї зачіски в тому, що зріз робиться під гострим кутом, після чого його краї обрамляются філіровкою. При цьому довжина волосся не прибирається.

Раніше УНІАН назвав зачіски, які омолоджують жінок після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: