Зачіски для жінок / Фото - instagram

Якщо жінці злегка за 40, варто дотримуватися порад щодо вибору стрижки. Наприклад, всі стилісти в один голос твердять, що зачіска повинна бути максимально простою і легкою у догляді. Укладати волосся варто завжди, щоб воно мало доглянутий і акуратний вигляд.

Експерти стверджують, що думка про зрізання волосся до мінімальної довжини після 40-ка років більше не актуальна. Сьогодні можна знайти будь-яке рішення і реалізувати будь-яку потребу модниці. Головне - бажання. Розповідаємо про зачіски, які омолодять на п'ятому десятку. 

Боб

Така стрижка - найоптимальніша для віку 40+. Вона не вимагає особливого догляду, а на укладку йде мало часу, тому її можна вважати універсальною. Стилісти кажуть, що за допомогою такої стрижки можна скорегувати овал обличчя - його візуальне "витягування" створює омолоджуючий ефект. 

Відео дня
Стрижка боб / Фото- instagram

Боб з окантовкою

Ще одне стильне рішення. Така стрижка не просто омолодить, але і створить в образі модниці якусь "родзинку". У порівнянні з попереднім варіантом, боб з окантовкою вимагає трохи більше догляду - щоб все мало акуратний вигляд, потрібно добре вирівнювати волосся і укладати його по проділу. Однак дана стрижка вирішує проблему великого чола, оскільки його закриває волосся. 

Боб з окантовкою / Фото - instagram, колаж

Каскад

Мода на такі стрижки з'явилася ще в 70-80-х роках минулого століття, але, як ми всі знаємо, мода - явище циклічне. Така стрижка відмінно приховує недоліки у вигляді занадто округлих щік або зморшок навколо очей. Вона має дуже молодіжний і стильний вигляд, підходить на середнє волосся, не потребує особливого догляду. 

Стрижка каскад / Фото - instagram

Подовжене каре

Така стрижка - відмінне рішення для тих, хто втомився від довгого волосся, але каре не хочеться. Головний її плюс - різноманіття укладок. З подовженим каре можна експериментувати в залежності від настрою, але найоптимальніший варіант - це вирівняні волосся, укладені на плечі.

Подовжене каре / Фото - instagram

Нагадаємо, які зачіски старять жінку після 40 років.

Вас також можуть зацікавити новини: