Стало відомо, як омолодити обличчя в домашніх умовах

Це можна зробити і без салонних процедур.

Омолодити шкіру обличчя можна не тільки за допомогою салонних процедур, але і за допомогою домашнього догляду. Так-так, варто тільки знати кілька нюансів.

Про це повідомляє cosmo.com.ua.

Читайте також"Візажиста на мило": названі головні антитренди в макіяжі

Зрозуміло, ефект не буде таким, як після косметологічних процедур. Але поліпшити вигляд своєї шкіри та обличчя ви цілком зможете. Для цього вам знадобиться оливкова олія. Вона допомагає затримати воду в шкірі, що в результаті призводить до поліпшення зовнішнього вигляду.

В оливковій олії міститься багато вітамінів, які не дозволять вашій шкірі постаріти передчасно. Крім того, це масло допомагає позбутися від почервоніння або роздратування. А також вона затягує рани.

Крім її позитивних якостей, варто сказати і про те, кому не можна її використовувати. Дівчатам, у яких акне або вугри категорично не можна використовувати оливкову олію. Жирні кислоти, які містяться в маслах, тільки дратують шкіру і живлять підшкірних кліщів. В результаті масло дасть негативний ефект.

Також варто пам'ятати, що шкіра буде виглядати молодше, якщо її правильно живити. Тому не забувайте її зволожувати. З оливкової олії можна зробити хорошу зволожуючу маску.

Інгредієнт:

  • 1 столова ложка оливкової олії першого віджиму (extra-virgin)
  • 1 столова ложка меду
  • 1 збите яйце

Як робити:

  • Змішай разом оливкову олію, мед і яйце, поки маса не перетвориться в емульсію.
  • Нанеси маску на очищене обличчя і залиш її на 15-30 хвилин, потім змий теплою водою і засобом для вмивання.
  • Протри обличчя тоніком і використовуй улюблений крем або сироватку для обличчя.

Інші новини УНІАН: