Макіяж / фото depositphotos.com

Справжні модниці стежать не тільки за трендами в одязі, але і макіяжі. Так-так, адже це доповнення до образу. Він повинен підходити під час дня, образ, місце. Загалом він повинен бути гармонійним. 

Читайте такожПатчі під очі: плюси і мінуси

УНІАН пропонує вам розібратися в головних антитрендах, щоб ви не виглядали простачкою

Відео дня

Тональний крем

Його не варто наносити на все обличчя і вже тим більше таким шаром, щоб він виглядав як маска. Якщо у вас чисте обличчя, але є кілька недоліків, то скористайтеся краще консилером. Також варто підбирати такі кольори, які будуть поєднуватися з вашою шкірою і будуть робити її вигляд більш свіжим.

Контуринг

Кожній дівчині хочеться виділити вилиці, але в гонитві за цим часто ми втрачаємо свою природність. Контуринг краще використовувати для вечірнього макіяжу, але ніяк не для денного.

Хайлайтер

В цілому ця річ підходить виключно для вечірнього макіяжу. Але про неї варто забути тим, у кого жирна шкіра. Тільки уявіть, ви наносите тон, зверху хайлайтер. На сонці вам стає жарко і ваше обличчя починає блищати як зірки на небі. 

Брови

Вам не варто копіювати брови Кари Делевінь або Леоніда Брежнєва. Краще підкресліть свою індивідуальність. І не забувайте про те, що брови - це не місце, де повинен бути розміщений логотип фірми Nike.

Cut crease

Сам макіяж з акцентом на складку, звичайно ж, залишається в моді - це базова техніка. Але краще уникати в ньому різких і чітких ліній, які візуально ділять повіку навпіл.

Стрілка

Високі стрілки вже давно не в моді. Їх потрібно уникати в денному макіяжі. Такий мейк роблять на якісь виступи, щоб зробити очі більш яскравими.

Вії

Пишні нарощені вії більше схожі на віяло. Вони також вже не в моді і роблять ваш образ вульгарним.

Інші новини по темі: