Пляжний сезон: топ-5 варіантів купальників, які будуть в моді (фото)

Ці варіанти вам точно сподобаються.

Температура повітря закріпилася на досить високому рівні, а це значить, що можна відкривати пляжний сезон. Який купальник буде в тренді і яка модель підійде саме вам - читайте на УНІАН.

Купальник з топом

Однотонні кольорові купальники більше підійдуть дівчатам, які люблять лаконічний стиль. Головна їхня перевага в тому, що вони ідеально підкреслюють загар.

Купальник на одне плече

Цей фасон став мегапопулярним ще торік. Він досить витончено виглядає на ключицях, а також ви можете не переживати, що він злетить з вас в найбільш невідповідний момент.

Купальник на зав'язках

Речі на зав'язках, в тому числі і купальники одразу підкорили серця всіх модниць. Вони виглядають дуже сексуально, романтично і стильно. Єдиний мінус такого купальника в тому, що ваш загар, швидше за все, буде нерівномірним. Зате зробите красиві фотографії.

Відрядний купальник

Цей фасон купальника підійде дівчатам невисокого зросту. Також він здатний приховати певні недоліки тіла. Якщо вас щось бентежить у вашій фігурі, то відрядний купальник - саме те, що вам потрібно.

Купальник з рукавами-ліхтариками

Купальник з рукавами-ліхтариками - це трендова модель, яка точно вам сподобається. Також зверніть увагу на модний квітковий принт.

Вас також можуть зацікавити новини: