Шопер: що це таке, чому він такий популярний і який обрати (фото)

Зручна і містка екосумка з унікальним дизайном стала справжнім хітом.

Напевно ви чули про таку річ, як шопер. Це сумка, яка відносно недавно набула популярності. Завдяки чому вона стала одним з найголовніших трендів сучасності? Читайте в матеріалі УНІАН. 

Що таке шопер

Шопер - це сумка для покупок з одним відділенням і ручками середньої довжини. Увійшла в моду вона відносно недавно - в 2021 році. Хоча раніше її теж використовували, але називали еко-сумкою. 

Завдяки чому шопер такий популярний? По-перше, це універсально і практично. Замість пакета з пакетами можна мати один зручний шопер, в який увійдуть покупки з магазину. Він відносно недорогий за вартістю, багаторазовий і зручний. 

По-друге, це стиль. Сьогодні шопери можна знайти з різними принтами. Навіть можна замовити свій авторський малюнок, і його без проблем надрукують на тканинній основі. 

Види шоперів

Їх відрізняють за матеріалом, розмірами, формою і дизайном. 

Якщо говорити про те, з чого зроблений шопер, то в основному це бавовна, льон, плащівка, поліестер. Також існують шопери зі шкіри, еко-шкіри, замші і т.п. Оскільки він призначений для покупок, ця тканина повинна бути щільна і, наскільки це можливо, вологовідштовхувальна. 

Якщо говорити про форму, то це стандартний прямокутник. Розміри можуть бути різні. Все залежить від потреб. 

Дизайн шопера

УНІАН зібрав кілька варіантів, які пропонують різні Instagram-магазини сьогодні. 

До речі, деякі об'єднали шопер і картину за номерами. Якщо ви любите робити щось своїми руками, то можна замовити шопер з трафаретом і фарбами, і власноруч створити малюнок. 

Така річ не тільки незамінна в побуті, але ще і стане ідеальною сумкою для походу на пляж або універсальним подарунком подрузі. 

Патріотичні шопери

Окремою графою моди в 2022 році стали шопери з українською символікою.

Нагадаємо, названо топ-10 прикрас, які зараз в тренді.

Вас також можуть зацікавити новини: