Сонце - перешкода: головні помилки, які модниці роблять влітку

Андре Тан назвав модні помилки, які заважають зробити образ ідеальним.

Український дизайнер Андре Тан розповів, які помилки роблять модниці, підбираючи літній гардероб.

Недоречний гардероб

Існує таке поняття як дрес-код. І навіть влітку. Вся справа в тому, що деякі трендові речі не можна надягати, наприклад, на роботу. 

"Хтось віддає перевагу пляжним варіантам (короткі рвані шорти і футболки сюди ж), а хтось пускає в хід топи з відкритими плечима і широкі спідниці. Не забувайте про дрес-код навіть коли ви відчуваєте себе плавленим сирком", - говорить дизайнер.

Просвічується одяг на яскравому сонці

Звичайно, влітку від речей з такої легкої тканини нікуди не дінешся. Але перед виходом на вулицю варто перевірити, щоб на сонці ви не вийшли "голою".

Занадто вузькі речі

"Вузький одяг влітку - жахливе непорозуміння. У ньому ж просто дуже жарко! Залишаючи тіло без дистанції з одягом, ви позбавляєте його нормального теплообміну, тільки сприяючи перегріву. Бандажні сукні, обтислі спідниці і всі інші щільно прилеглі речі відправте на заслужений відпочинок. У моді - вільні силуети і оверсайз", - додав Андре Тан.

Джинси з щільного деніму

Дизайнер рекомендує замінити джинси з щільного деніму на штани з льону або кюлоти. Так ваш образ буде більш вільним і дихаючим.

Неправильні аксесуари

"Я маю на увазі сумки з ручкою у формі ланцюга, а також масивні кільця і намиста, які всім полюбилися - вони сильно нагріваються на сонці і носити їх стає просто болісно. Прибережіть до осені! Пропоную замінити на натуральні метали, нитку перлів або хендмейд прикраси", - говорить дизайнер.

Взуття та відсутність педикюру

Ідеальним варіантом взуття для робочих буднів влітку стануть лофери або туфлі на kitten heel. При цьому не потрібно забувати, що в літній період варто приділяти більше уваги педикюру.

Вас також можуть зацікавити новини: