Стильна осінь: топ-5 речей, без яких вам не обійтися в цьому сезоні (фото)

Вони подарують вам комфорт, впевненість в собі і зроблять ваш образ неймовірно стильним.

Бабине літо підійшло до кінця, а це значить, що вже час діставати теплі речі з далеких полиць шаф. Або, як варіант, можна відправитися на шопінг, щоб оновити гардероб і урізноманітнити його новими стильними речами.

У будь-якому випадку важливо пам'ятати, що якщо ви зумієте створити капсульний гардероб з базових речей, то ви точно не прогадаєте. Розповідаємо, які речі обов'язково повинні у вас бути цієї осені.

Джинсова спідниця з розрізом

Джинсова спідниця з розрізом - це унікальна річ, яку можна поєднувати як зі спортивним стилем, так і з casual. Вона ідеально комбінується з кросівками, козаками і навіть берцями. Тому якщо вам набрид звичний фасон такої спідниці, то рекомендуємо звернути увагу на довжину міді з високим розрізом.

Боді

Ні для кого не секрет, що вже багато років поспіль попитом користуються поло і боді. Але що робити, якщо хотілося б поєднати їх? Рішення знайшов український бренд Solmar. Вони об'єднали тренд на поло з безкомпромісним комфортом боді. Ця річ ідеально підкреслить силует і підійде до базового низу з будь-якою посадкою.

Пухнастий светр

Пухнастий светр створений для того, щоб прийти в ньому в улюблене кафе і замовити какао з маршмелоу. У ньому ви зможете насолоджуватися ніжністю шоколадного смаку, плюшевих обіймів і першою осінньою прохолодою.

Кардиган

Якщо ви всіляко відрікаєтеся від масивних безформних кардиганів на запах, то ми поспішаємо вас порадувати. Тому що українські бренди вже давно подбали про те, що вам було не тільки затишно, але і стильно. Тому зверніть увагу на даний фасон кардигану, виконаного з дуже м'якої тканини, що дозволяє вам насолодитися ніжністю і теплом. 

Джинси

Джинси - це унікальний елемент гардеробу, бо вони можуть стати ідеальним доповненням до буденних аутфітів, і так само прекрасно доповнити святковий образ. А ось класичний відтінок деніму, лаконічний фасон і фігурна кокетка додадуть вам жіночності та оригінальності.

Нагадаємо, раніше стиліст назвав наймодніше взуття-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: