Модне взуття на осінь / instagram.com/sandallikishop

Стиліст Андрій Попов розповів, яке взуття буде в тренді в новому сезоні осінь-зима. За його словами, потрібно придивитися до трьох пар, щоб точно не прогадати.

Берці

Якщо звернути увагу на останні покази, то ми бачимо, що вся мода обертається навколо того, щоб зробити дівчат більш жіночними. А за допомогою грубого взуття можна актуалізувати образ. Тому, якщо у вас є берці, то, будь ласка, носіть їх. Але пам'ятайте, що верх тоді повинен бути більш жіночним. Затягуватися з ніг до голови в шкіру в рокерском стилі - не наймодніший варіант.

Відео дня
Модне взуття на осінь / instagram.com/sandallikishop

Козаки

Зараз козаки переживають свою нову популярність. Єдине - зараз у чобіт повинна бути більш вільна халява. І буде круто, якщо ви виберете взуття не з класичною формою носа у вигляді трикутника, а більш овальною або навіть квадратною.

Модне взуття на осінь / instagram.com/mercistore.ru

Ботфорти

Ботфорти також мають право на існування. В принципі вони ніколи не йшли з моди.

"У цьому сезоні, якщо ви взуваєте ботфорти, то вони повинні повністю прилягати до ноги і бути "прихованими". Тобто їх потрібно комбінувати з сукнями довжини міді або максі. Від міні в даному випадку все ж краще відмовитися", - сказав Попов в інтерв'ю УНІАН.

Модне взуття на осінь / instagram.com/o_shop00

Нагадаємо, раніше стиліст назвав наймодніший верхній одяг-2023

Вас також можуть зацікавити новини: